Sitges, vila del llibre

 

El cap de setmana del 16 al 18 d'abril es donarà la 1ª edició de la Fira del llibre "Sitges, Vila del Llibre", un projecte de Promoció Econòmica i de Cultura de l'ajuntament de Sitges, i amb el suport de la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya.

Podrem gaudir de multitut d'activitats: xerrades, debats, exposicions, lectures, presentacions de llibres; i també un mercat d'editorials independents.

Parada al Passeig Marítim.

Malvasia de lletres tindrà presència com a col·lectiu. Un bon nombre d'autores i autors locals que exposaran les seves obres a la parada de Passeig Marítim, davant de al Terramar.

Hi serem allà el dissabte i el diumenge, des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, amb els nostres llibres i moltes ganes que t'acostis a conèixer-nos, de xerrar una mica i de signar llibres. Un pre-calentament per a Sant Jordi.

Presentació de novetats de llibres.

També farem la presentació dels llibres Afers Privats (De la Vall fosca a Aotearoa) de la Carme Rei, El Fill del Lladregot (segona part de Els Lladregots D'Almoines) del Josep Mª Tubau i Gallinat, El diari de Jhon (segon volum de El poder sense limits) del Jordi Serra i Villalbí, Mañanas que se parecen del Manuel Julian i Dieciséis pasos al oeste - Los ausentes de la Eugenia Kleber. La presentació d'aquests llibres serà a càrrec del Xavier Lahoz.

Lectura de relats.

A més, els amants dels relats podreu gaudir de lectura de relats curts al restaurant La Pícara de Sitges. El programa d'aquest esdeveniment és el següent:

Divendres 16 Dissabte 17 Diumenge 18
14:00h Núria Camps Rosalía Sans Nicolás Uriel Navarro
16:00h Jaume Pujol Maite i Santi Pérez (guitarra) Prado G. Velázquez
16:30h Mª Rosa Nogué Sílvia Gascón Nacho Zubizarreta

Per consultar tot el programa de la fira, fes clic en aquest enllaç.